Wie ben ik

Even voorstellen...

Ik en mijn gezin:

Mijn naam is Rebecca de Vries, getrouwd met Fouad en samen hebben wij 2 lieve, sensitieve, maar ook zeker pittige (intussen puber) zonen. Door hun pittige en tegelijkertijd gevoelige karakters, werden wij steeds opnieuw uitgedaagd om ze anders op te voeden. Een aantal opleidingen verder werd me steeds meer duidelijk dat ik door aan mezelf te werken ook moeilijk dingen met mijn kinderen oploste. Dat vond ik zo fascinerend dat ik na mijn Nieuwetijdskindercoach Opleiding door ben gaan leren voor Kindertolk® en daarna ook de Body Mind Release methode (BMR) aan mijn pakket heb toegevoegd. Ik liep zelf tegen dingen aan, had al vanalles geprobeerd, maar toch liep het nog niet zoals ik wilde, voelde me niet 100% mezelf. Deze BMR methode werkt op volwassenen, maar werkt ook door op thuiswonende kinderen. Het heeft mij als mens, maar ook mijn gezin zo geholpen, dat ik mijn kennis en ervaring wilde delen met anderen. Dit is de reden dat ik met volwassenen werk, maar ook zeker met ouders én kinderen. Ik gun jou, maar ook alle gezinnen de rust die het kan brengen, het ervaren van de verandering en de ontwikkeling die je kunt doormaken. De methodes die ik gebruik werken vanuit verbinding en vertrouwen.

Waar ik voor sta:

Ik begeleid volwassenen en gezinnen in een soms zo moeilijke zoektocht, waar zoveel verschillende problemen aan ten grondslag kunnen liggen. Denk hierbij aan gedrags- en communicatie problemen, lichamelijke klachten, sociaal- emotionele klachten maar bij kinderen ook leer- of ontwikkelingsstoornissen het dagelijks leven zo kunnen domineren. 

Het is mijn passie om volwassenen én kinderen en hun ouders in verbinding en harmonie met elkaar brengen. Door ieder in zijn eigen kracht te zetten, komt er ruimte zodat ieder persoonlijk mag en kan groeien. De rust in jezelf en/ of in je gezin brengt balans om samen weer optimaal te kunnen genieten.

Typisch Rebecca:

Mensgericht, open, eerlijk, verbindend.

Ik word blij van:

Chocolade en lekkere koffie. Gelijkgestemde, verbindende mensen om me heen. Het ervaren van echte rust. Zon, zee, strand. Creativiteit. 

Ik word verdrietig van: 

Onrechtvaardigheid en oneerlijkheid.

Hobby’s:

Met mijn gezin of vriendinnen erop uit, lezen, yoga, hardlopen.

Hoe verder?

Je bent van harte welkom in mijn praktijk met jouw unieke verhaal.