One day retreat

Wanneer had jij voor het laatst een dag helemaal voor jou alleen?

Het leven vraagt vaak veel van ons en we leven in een onzekere tijd. Juist in deze onrustige en soms zware tijd is het dan ook heerlijk dat meditatie en bewustwording je kan helpen je lichaam en geest gezond te houden. Hoe heerlijk is het dan om in een halve dag te ontladen, tot rust te komen en weer op te laden? Een dag om weer in contact te komen en te verbinden met jezelf door middel van verbinden, bewustwording, meditatie en ademhaling.

Heb je behoefte aan jouw ‘One Day Retreat’: een traktatie voor jezelf, een middag voor jezelf in het teken van verbinden en ontwikkelen met ‘uit je hoofd en in je kracht’. Het (opnieuw) verbinden met jezelf, uit je hoofd komen en in je kracht staan, zowel op als buiten de mat. Ontdek hoe je dit mee kan nemen naar huis en toe zou kunnen passen in je dagelijks leven.

De workshop wordt verzorgd bij mij in de praktijk. Is er een bepaald thema waar je mee worstelt dan kan dat meegenomen worden. Het gaat erom dat je een stap in je verdere ontwikkeling mag zetten, terug in verbinden met ‘mijn ik’ dat is waar MI voor staat om vooral daarna weer zelf in regie te zijn. 

Datum: in overleg

Tijdsduur: ongeveer 2 uur 

Aanral deelnemers: 2-3

Kosten: €25 p.p. incl. koffie/thee/ wat lekkers en goodiebag

De workshop is voor iedereen toegankelijk.

1 op 1  of maatwerk

Is deelnemen in een groepje niet zo je ding?

Wanneer je een dagje helemaal voor jezelf wilt, of samen met een vriend(in) is een maatwerk oneday retreat altijd mogelijk. 

Mi-Coaching staat voor maatwerk, neem even contact op dan kijken wat wat we kunnen creëren!