Ouderworkshop: terug in balans

Hoera, ik ben ouder! is dat zo? 

Het ouderschap is niet altijd even makkelijk, dat hoort erbij, maar wat als het langduriger eigenlijk meer zwaar dan leuk is? Als de balans in het gezin weg is en onderlinge irritaties, boosheid en frustratie steeds meer aan de orde van de dag zijn? Hoe kun je dan als ouder bij jezelf starten om vanuit eigen balans weer meer balans te krijgen in je gezin. We zijn geneigd om te kijken naar wat niet goed gaat, terwijl er zoveel ook wel goed gaat, je gewoon als ouder al heel goed doet. Ik neem je mee in het proces van voor je ouder werd, van verwachtingen en de werkelijkheid waar je nu in zit.

Dat is waar deze workshop over gaat, maar dan wel op een ontspannen en vooral praktische manier. Er is ruimte voor je persoonlijke verhaal en ondersteuning waar nodig, maar ook tips die je direct mee kunt nemen en oefenen in je gezin. Er is maar één doel: 

Terug in je eigen kracht om zo als gezin weer in balans te komen!

Praktische info

Er zijn 2 vormen waarin ik deze workshop aanbied: 1 op 1 of in groepsverband, waarbij je zelf een groepje van 3-6 vriendinnen of bekenden hebt waar je deze workshop mee wilt doorlopen. Ik kom dan bij jullie thuis op locatie (bij >25 km komen er reiskosten bij). In groepsverband kun je ook leren van elkaar, maar als dat voor jou niet fijn voelt, is dat natuurlijk geen noodzaak voor je groeiproces!

Duur en kosten

De workshop bestaat uit 3 delen van ongeveer 1,5-2 uur, ook afhankelijk wat los komt natuurlijk.                                           

Prijs: de totale investering is €95,- (koffie, thee en wat lekkers inbegrepen).

Klik hier voor eventuele vragen of het maken van een afspraak.